Talang. Fotbollstalangen Bilal Hussein har tidigare spelat i Bromstens IK. Foto: Mostphotos

Tidigare Bromstensspelare skriver på för AIK

17-åriga fotbollstalangen Bilal Hussein har signats av AIK fotboll, som spår den före detta Bromstens IK-spelaren en ljus framtid.

  • Publicerad 17:11, 31 jan 2018

Sju år gammal inledde Bilal Hussein, från Hjulsta, sin fotbollskarriär i klubben Bromstens IK. I dag, 17 år gammal, har Hussein spelat tre U19-landskamper för Sverige.

Nu har den före detta Bromstens-spelaren signats av AIK fotboll. Avtalet gäller fram till 2021.

– Jag är glad och stolt över att få skriva på ett A-lagskontrakt och har drömt om det här länge. Jag har alltid varit en AIK-supporter och jag hoppas att jag kan bli en viktig spelare för AIK och göra samma resa som min förebild Robin Quaison, säger Bilal Hussein i ett pressmeddelande på AIK:s hemsida.

AIK fotbolls sportchef, Björn Wesström, är mycket positiv till nytillskottet.

– Bilal håller idag en prestationsnivå som sätter honom i en direkt konkurrens-situation utan några åldersursäkter, säger han i pressmeddelandet.

Värvningen går hem även på sociala medier.

– Alla kan ju se att han kommer bli minst en toppspelare i Allsvenskan, skriver en användare på Twitter.

Fyra döms till fängelse i Al-Azharhärvan

Nyheter Tidigare ordförande fälls på samtliga åtalspunkter Idag, torsdag, kom domen mot fyra av de fem åtalade tidigare styrelseledamöterna i Al-Azharstiftelsen. Bland annat döms den tidigare ordföranden, för flera åtalspunkter, till fängelse i fyra år och...torsdag 27/6 12:01

Hundraåriga pärlor blir till smycken i Bromma

Nyheter Lena Frögren ställer ut vid Brommaplan Under sommaren kan den som har vägarna förbi Brommaplans bibliotek kika på hemmagjorda halsband. Vissa är gjorda med riktigt gamla pärlor som spolats upp längs Östafrikas kust.torsdag 27/6 11:29

Vi är Västerort

Stockholm Direkt