Ehlers. Foto: Johan Borehed

Tolv Väsbyspelare klara för en fortsättning

Väsby IK håller på för fullt på att rusta för 2019/20. Igår blev Manfred Ehlers klar för en fortsättning i den grönvita tröjan och elva andra spelare har sedan tidigare följt hans exempel.

  • Publicerad 11:00, 14 mar 2019

Det har nu gått ett par veckor sedan Väsby IK hockey åkte ur playoffen mot överraskningen Forshaga. Sorgetiden verkar nu vara över och i VIK-lägret pågår nu ett febrilt arbete med att forma truppen för 2019/20.

Redan under säsongen valde några spelare att förlänga sina kontrakt. Bland annat publikfavoriten Pontus Karlsson (två år), Martin Liljekvist och Viktor Åström.

Den senaste tiden har tunga kuggar som kapten Christoffer Gozzi, Elliot Lorraine och Christian Holmblad plitat på nya avtal och på onsdagen stod det klart att kämpen Manfred Ehlers blir kvar i Väsby även 2019/20.

Totalt har nu tolv spelare förlängt sina kontrakt, elva utespelare och en målvakt. Dessutom har Eric Winbergh anslutit från Hammarby.

Väsby IK HK 2019/20

Pontus Karlsson (två år)

Martin Liljekvist

Viktor Åström

Fredrik Stridlund

Linus Ryttar (mv)

Christoffer Gozzi

Elliot Lorraine

Christian Holmblad

Manfred Ehlers

Tobias Hilmerstam

Felix Dahlgren

Mikael Lengmo

Eric Winbergh (ny)

Brand i garagelänga på Kavallerigatan

Nyheter En lövhög fattade eld - elden kunde begränsas Strax före klockan 13 på måndagen fick räddningstjänsten ett larm om brand i en garagelänga på Kavallerigatan i Upplands Väsby.måndag 20/5 16:55

Därför "snöar" det över hela Stockholm

Nyheter ✓Mängder av vitt ludd – här är förklaringen ✓Då maxas det enligt experten Våren har kommit till Stockholm men på marken ligger det ett vitt täcke. Här är svaret på vad det egentligen är som luddar.måndag 20/5 14:10
Stockholm Direkt