Mathias Karelius Foto: Anders Ekström

Tre spelare får lämna Sollentuna FK

Sedan tidigare har fyra spelare lämnat Sollentuna FK och förra veckan fick tre spelare beskedet att de inte får förnyat kontrakt för 2019.

  • Publicerad 17:00, 8 jan 2019

Sedan tidigare har Samuel Leach Holm och Sean Sabetkar lämnat Sollentuna för spel i superettanlaget Västerås SK. Dessutom fick Axel Wiorek och Ludvig Brandimarti beskedet innan jul att deras kontrakt inte förlängs.

Förra veckan fick ytterligare tre spelare reda på att de inte ingår i Sollentunas planer för 2019. Det handlar om Aaron Kabondo, Mathias Karelius samt Luka Dobrijevic, vilket bekräftats av sportchef Erik "Atilla" Börjeson.

Kabondo kom inför 2018 från Boo och gjorde 14 matcher (7+7) 2018. Yttern Karelius kom inför 2017, från Karlberg, och har på två skadefyllda säsonger bara mäktat med 16 matcher, varav åtta i år.

Mittfältaren Luka Dobrijevic kom sommaren 2017 från Vasalund och spelat sammanlagt 30 matcher varav 20 från start. Vart denna trio tar vägen nu är inte fastställt.

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Fler nyheter i Vi i Sollentuna

Misslyckat skönhetsingrepp får kritik från IVO

Nyheter Död vävnad och infektion efter fillerbehandling En läkare på en skönhetssalong i Sollentuna har anmälts till Inspektionen för vård och omsorg efter en misslyckad skönhetsbehandling.tisdag 22/1 16:15

Tog inte katt till veterinären – Länsstyrelsen omhändertar djuret

Nyheter Allvarligt sjuk i ett och ett halvt år Länsstyrelsen har beslutat att omhänderta en katt som ägs av en kvinna i Sollentuna. Katten ska ha varit sjuk mycket länge, men trots det har ägaren inte sett till att katten får vård.tisdag 22/1 9:26