Tredje raka segern för Bartosz

Bartosz Wójćikiewicz, 24, från Ekerö tog nyligen sin tredje raka seger som proffs i MMA.

  • Publicerad 10:30, 17 apr 2019

Det kändes bra i matchen men jag fick inte det tidiga avslutet som jag ville.

Efter att ha vunnit sina två första MMA-matcher som proffs var det i lördags dags för den tredje matchen för Bartosz Wójćikiewicz. I galan Lord of the Cage i Gävle väntade en tuff match mot ukrainaren Nazariy Danylyuk, som precis som Wójćikiewicz var obesegrad inför matchen.

– Det var en mycket tuff motståndare som är mästare i Ukraina och precis som jag hade 2-0 i matcher, säger Bartosz Wójćikiewicz.

Matchen som gick i -63 kilo dominerades av Bartosz Wójćikiewicz såväl stående som brottandes på marken. Men ukrainaren var tuff och lyckades hålla sig kvar i matchen under alla tre ronderna. Men det var inget snack om vem som tog hem matchen på poäng då alla domarna enhälligt gav segern till Bartosz Wójćikiewicz.

Även fast den offensive Ekeröfightern ville avsluta matchen snabbt höll han sig kylig och förivrade sig inte.

– Det kändes bra i matchen men jag fick inte det tidiga avslutet som jag ville. Men jag lyssnade på mina tränare från Forca Fighting och höll mig kylig. Jag blir mer och mer rutinerad för varje match som går, säger Bartosz Wójćikiewicz.

Nu väntar några dagars vila innan det blir hårdträning inför nästa match mot kroaten Ivan Zidar.

– Jag vilar några dagar nu innan jag börjar träna inför nästa match som jag går under Superior Challenge i Stockholm den 11 maj. Han är en tuff motståndare som jag respekterar så det kommer bli en bra match, säger Bartosz Wójćikiewicz.

Västerorts hockeytjejer laddar för hemmamatch

Sport "Kan ligga först i slutet av säsongen" Snart har halva premiärsäsongen i damjuniorserien i ishockey spelats och Västerorts nystartade lag ligger på tredje plats i tabellen. Nu laddar Team Västerort inför lördagens hemmamatch.fredag 10/1 15:56

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Stockholm Direkt