Foto: Anders Ekström

Trotjänare Jammeh blir kvar i Bollstanäs SK:s damer

Efter några veckors stiltje kommer det nu nyheter gällande Bollstanäs fotbollsdamer. Den passningsskickliga mittfältaren Mariama "Jama" Jammeh, 27, har valt att förlänga sitt kontrakt.

  • Publicerad 10:30, 8 mar 2019

Foto: Photographer Michael Folmer

I januari kom det flera nyheter gällande BSK:s damer. Bland annat ett gäng kontraktsförlängningar och en handfull nyförvärv.

I februari var det dock rätt tyst gällande truppbygget och det var lite stiltje.

Men nyligen kom det återigen nyheter kring laget och det var av den positivare sorten. Mittfältaren Mariama "Jama" Jammeh, 27, har nämligen förlängt sitt kontrakt.

Rotebrotjejen, som även spelar futsal på högsta nivå, har varit i klubben i många år och har fem säsonger i norrettan/elitettan för gulgrönt. Dessutom flera säsonger i division 1. De två senaste säsongerna har dock varit lite tuffa då en knäskada gjort att "Jama" bara spelat 15 matcher på två år.

Från i höstas var den passningsskickliga mittfältaren tillbaka för fullt och väljer nu alltså att bli Bollstanäs trogen. Elva spelare är nu officiellt klara för BSK 2019.

Imorgon lördag börjar säsongen med träningsmatch mot Stuvsta på Bipen (14.00).

Brand i garagelänga på Kavallerigatan

Nyheter En lövhög fattade eld - elden kunde begränsas Strax före klockan 13 på måndagen fick räddningstjänsten ett larm om brand i en garagelänga på Kavallerigatan i Upplands Väsby.måndag 20/5 16:55

Därför "snöar" det över hela Stockholm

Nyheter ✓Mängder av vitt ludd – här är förklaringen ✓Då maxas det enligt experten Våren har kommit till Stockholm men på marken ligger det ett vitt täcke. Här är svaret på vad det egentligen är som luddar.måndag 20/5 14:10
Stockholm Direkt