Foto: Anders Ekström

Trotjänare Jammeh blir kvar i Bollstanäs SK:s damer

Efter några veckors stiltje kommer det nu nyheter gällande Bollstanäs fotbollsdamer. Den passningsskickliga mittfältaren Mariama "Jama" Jammeh, 27, har valt att förlänga sitt kontrakt.

  • Publicerad 10:30, 8 mar 2019

Foto: Photographer Michael Folmer

I januari kom det flera nyheter gällande BSK:s damer. Bland annat ett gäng kontraktsförlängningar och en handfull nyförvärv.

I februari var det dock rätt tyst gällande truppbygget och det var lite stiltje.

Men nyligen kom det återigen nyheter kring laget och det var av den positivare sorten. Mittfältaren Mariama "Jama" Jammeh, 27, har nämligen förlängt sitt kontrakt.

Rotebrotjejen, som även spelar futsal på högsta nivå, har varit i klubben i många år och har fem säsonger i norrettan/elitettan för gulgrönt. Dessutom flera säsonger i division 1. De två senaste säsongerna har dock varit lite tuffa då en knäskada gjort att "Jama" bara spelat 15 matcher på två år.

Från i höstas var den passningsskickliga mittfältaren tillbaka för fullt och väljer nu alltså att bli Bollstanäs trogen. Elva spelare är nu officiellt klara för BSK 2019.

Imorgon lördag börjar säsongen med träningsmatch mot Stuvsta på Bipen (14.00).

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Fler nyheter i Vi i Väsby

Polisen satsar på trafiksignaler längs E4:an

Nyheter ✓Vill kunna stänga av körfält ✓Polis, räddningstjänst och ambulans ska komma fram snabbare Polisen vill kunna stänga av körfält på E4:an och skapa tillfälliga räddningsgator för ambulans och brandkår. Detta ska göras med hjälp av trafiksignaler.onsdag 20/3 16:10

Kommunen häver avtal med kritiserat hemtjänstföretag

Nyheter Får en vecka på sig att avsluta verksamheten i Väsby Upplands Väsby kommun häver avtalet med det kritiserade hemtjänstföretaget Enklare Vardag med omedelbar verkan. Sedan kommunen tagit del av dokumentation som tidningarna Arbetet och Kommunalarbetaren...tisdag 19/3 16:51

Stort slagsmål vid stationen

Nyheter 20-tal ungdomar drabbade samman på lördagen I lördags var det åter oroligt kring Väsby station. På eftermiddagen bröt ett stort slagsmål ut med runt 20 ungdomar inblandade. När polisen kom till platsen skingrades ungdomarna.tisdag 19/3 12:08