Merdi Nsoki Losokola och Julia Boman. Foto: BSK

Två nyförvärv till BSK – som jagar fler

BSK rustar inför toppstrid i höst. Under sommaren har damlaget förstärkts med två spelare och fler är på väg in.

  • Publicerad 15:50, 7 aug 2019

I vintras såg det länge tufft ut om BSK ens skulle få ihop ett lag. Men efter ett gediget arbete, av bland annat sportchefen Jonas "Jönning" Malmgren, fick de till slut till det.

Strax efter säsongsstarten hade gulgrönt fått ett lag med både bredd och spets. Och under våren visade laget att de är att räkna med även i år – trots alla spelartapp.

Bollstanäs SK:s damer avslutade dessutom våren bra med att ta två raka storsegrar. Först 6–1 mot Rimbo och därpå 6–2 mot toppkonkurrenten Ljusdal. Med en match mindre spelad ligger BSK trea i division 1 inför helgens omstart (Västerås hemma).

Nyförvärv under sommaren

Under sommaren har laget förstärkts för att ytterligare kunna utmana Sandviken och Gamla Upsala SK i toppen. Forwarden Merdi Nsoki Losokola tillkommer från Djurgårdens F19 och Julia Boman från seriekonkurrenten Sollentuna FK.

Dessutom provspelar några just nu så fler nyförvärv kan bli aktuella. En av dessa provspelare har fina meriter i bagaget och det jobbas febrilt för att få till en lösning där.

Fler nyheter i Vi i Väsby

Stor olycka på E4 vid Rotebro

Nyheter Fyra inblandade bilar i södergående riktning Fyra bilar krockade under torsdagsmorgonen på E4:an i Rotebro. Trafikentorsdag 12/12 9:11

Serieseger trots avslutande förlust

Sport Vallentunas hetare vilja fällde Väsby I kväll säkrade Väsby Hockey klubbens blott andra serieseger på förbundsnivå. Prestationen lockade dock inte fram brösttoner, därtill sved slutomgångens 0–4-förlust mot Vallentuna för mycket.onsdag 11/12 22:40

Beväpnade rånare stal exklusiv bil i Upplands Väsby

Nyheter Hotade bilförsäljare i Bredden med pistol En anställd på en bilfirma i Bredden rånades på onsdagskvällen på en exklusiv bil. När bilförsäljaren var på väg till en firmabil på parkeringsplatsen dök flera, delvis maskerade, personer upp. De...onsdag 11/12 21:50
Stockholm Direkt