Merdi Nsoki Losokola och Julia Boman. Foto: BSK

Två nyförvärv till BSK – som jagar fler

BSK rustar inför toppstrid i höst. Under sommaren har damlaget förstärkts med två spelare och fler är på väg in.

  • Publicerad 15:50, 7 aug 2019

I vintras såg det länge tufft ut om BSK ens skulle få ihop ett lag. Men efter ett gediget arbete, av bland annat sportchefen Jonas "Jönning" Malmgren, fick de till slut till det.

Strax efter säsongsstarten hade gulgrönt fått ett lag med både bredd och spets. Och under våren visade laget att de är att räkna med även i år – trots alla spelartapp.

Bollstanäs SK:s damer avslutade dessutom våren bra med att ta två raka storsegrar. Först 6–1 mot Rimbo och därpå 6–2 mot toppkonkurrenten Ljusdal. Med en match mindre spelad ligger BSK trea i division 1 inför helgens omstart (Västerås hemma).

Nyförvärv under sommaren

Under sommaren har laget förstärkts för att ytterligare kunna utmana Sandviken och Gamla Upsala SK i toppen. Forwarden Merdi Nsoki Losokola tillkommer från Djurgårdens F19 och Julia Boman från seriekonkurrenten Sollentuna FK.

Dessutom provspelar några just nu så fler nyförvärv kan bli aktuella. En av dessa provspelare har fina meriter i bagaget och det jobbas febrilt för att få till en lösning där.

Fler nyheter i Vi i Väsby

Schäfern Izor gjorde knarkfynd i centrala Väsby

Nyheter Polisen fick fyrfota förstärkning i jakten på droger Hasch, narkotikaklassade tabletter och en morakniv. Det blev resultatet när narkotikahunden Izor med förare kom till Väsby för att leta droger.måndag 19/8 15:30
Stockholm Direkt