Två nyförvärv till damlaget

Sollentuna FK:s damer har gjort klart med två nya spelare. Det rör sig om Lovisa Lundqvist från Rosersberg samt Matilda Dahlberg som närmast kommer från AIK.

  • Publicerad 17:00, 8 feb 2018

Damlaget i SFK håller för fullt på att förbereda sig inför division 2-säsongen. Bland annat har de spelat träningsmatch mot Segeltorp och en internkamp mot klubbens F19-lag. Båda i nya fotbollshallen på Norrvikens IP.

Laget har även gjort klart med två nyförvärv nu i början på året. Det rör sig Lovisa Lundqvist från Rosersbergs IK (div 3) samt Matilda Dahlberg som närmast kommer från AIK U.

Division 2 mellersta Svealand börjar 21 april med hemmamatch mot Forsby FF (Köping).

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

(S): Vi vill satsa mer än majoriteten

Nyheter Joakim Jonsson, Socialdemokraternas gruppledare i Sollentuna, anser att majoriteten i sin budget misstror den egna politiken.måndag 21/5 13:26