Två sena värvningar ansluter till BSK

Bollstanäs damlag får in nödvändig förstärkning strax efter säsongsstarten. Två hemvändare är nu klara för en comeback och därmed breddas den tidigare tunna truppen något.

  • Publicerad 14:00, 18 apr 2019

Efter omstarten 2019 har BSK haft en ganska tunn trupp i träning. Visserligen håller många i den en väldigt hög division 1-klass, men strax innan säsongsstarten fanns det bara en dryg startelva med a-lagsspelare i truppen. För få för att kunna klara av en säsong i toppen.

Men nu kommer det in nödvändig förstärkning.

I dagarna meddelade fotbollslaget att två spelare gör comeback. Det rör sig om Frida Ekholm (f.1996) och Fanny Richter (f.1995). Den sistnämnda satt med på bänken i premiären mot Ljusdal, en match som slutade 2–2.

Nästa match spelas på annandag påsk borta mot Rimbo.

Fler nyheter i Vi i Väsby

Byggherrar klara för Väsby Entré

Nyheter Men Väsbys Bästa fortsatt kritiskt till projektet Nu har merparten av byggherrarna i Väsby Entré fått sina markanvisningsavtal godkända av kommunen. Men detaljplanen är ännu inte godkänd. Och Väsbys Bästa är kritiskt till projektet, som man menar...fredag 24/5 6:15

Kommunen bryter löfte om bastu

Nyheter Gåva till Finlands hundraårsjubileum dras tillbaka När Finland fyllde hundra år 2017 lovade kommunen att bygga en bastu vid Kairobadet. Men pengarna drogs tillbaka och nu bryts löftet till Väsbys 4 000 sverigefinländare.torsdag 23/5 16:13
Stockholm Direkt