Två sena värvningar ansluter till BSK

Bollstanäs damlag får in nödvändig förstärkning strax efter säsongsstarten. Två hemvändare är nu klara för en comeback och därmed breddas den tidigare tunna truppen något.

  • Publicerad 14:00, 18 apr 2019

Efter omstarten 2019 har BSK haft en ganska tunn trupp i träning. Visserligen håller många i den en väldigt hög division 1-klass, men strax innan säsongsstarten fanns det bara en dryg startelva med a-lagsspelare i truppen. För få för att kunna klara av en säsong i toppen.

Men nu kommer det in nödvändig förstärkning.

I dagarna meddelade fotbollslaget att två spelare gör comeback. Det rör sig om Frida Ekholm (f.1996) och Fanny Richter (f.1995). Den sistnämnda satt med på bänken i premiären mot Ljusdal, en match som slutade 2–2.

Nästa match spelas på annandag påsk borta mot Rimbo.

Guldhjälte startar fond i Väsby Hockey

Sport Patric Hörnqvist ger tillbaka till klubben där karriären tog fart Patric Hörnqvist – en av svensk ishockeys mest guldprydda – gästade i veckan Väsby Hockeys uppstartscamp. Samtidigt presenterade han och klubben en gemensam Stipendiefond.fredag 16/8 16:05

Nu drar höstens vuxenvandringar i gång i Väsby

Nyheter För ett tryggare Väsby och polisen är "på tårna" Under sommaren har grannkommunen Sollentuna haft problem med ett flertal mopedrån. Väsby har varit mer förskonat, men polis och vuxenvandringsgruppen För ett tryggare Väsby är ändå "på tårna".fredag 16/8 9:47
Stockholm Direkt