Foto: Anders Ekström (collage)

Två tongivande spelare förlänger med BSK

BSK:s damtrupp fortsätter att fyllas på. På onsdagen stod det klart att lagkaptenen Sabina Lundström och mittfältaren Maria Ljungdal kritat på kontrakt för 2019.

  • Publicerad 12:00, 10 jan 2019

Visserligen har fyra nyckelspelare försvunnit efter Bollstanäs SK:s succéår, men flera tongivande BSK:are väljer även att stanna. Åtta spelare har nu skrivit på kontrakt med Bollstanäs SK.

På onsdagen blev det klart att två ordinarie spelare förlänger. Det rör sig om mittbacken, och lagkaptenen, Sabina Lundström och mittfältaren Maria Ljungdal. Den sistnämnde spelade merparten av matcherna 2018 från start och var ordinarie.

Sabina Lundström deltog i alla utom en match och gjorde hela nio mål i serien, trots att hon var back. Tillsammans med lillasystern Nicole bildade systrarna ett starkt mittbackspar 2018.

BSK trupp 2019

Malin Elsilä Engdahl

Nicole Lundström

Isabelle Navrén

Wilma Engstrand

Tilda Rocklind

Ina Burström

Maria Ljungdahl

Sabina Lundström

Fler nyheter i Vi i Väsby

Sofia och Hampus årets kulturstipendiater

Nyheter Violinist och gitarrist prisade av Upplands Väsby kulturskola Violinisten Sofia Cronwall, 18, och gitarristen Hampus Häggström, 19. Där har ni namnen på årets stipendiater på Upplands Väsby kulturskola.onsdag 26/6 12:34

Var tolfte barn i Stockholm har förälder hos Kronofogden

Nyheter LISTA: Skuldsatta barnfamiljer – så ser det ut i varje kommun i Stockholms län Nästan 42 000 barn i Stockholms län lever i familjer med minst en förälder som har skulder hos Kronofogden. Stor skillnader finns dock mellan kommunerna.onsdag 26/6 11:38
Stockholm Direkt