Foto: Anders Ekström (collage)

Två tongivande spelare förlänger med BSK

BSK:s damtrupp fortsätter att fyllas på. På onsdagen stod det klart att lagkaptenen Sabina Lundström och mittfältaren Maria Ljungdal kritat på kontrakt för 2019.

  • Publicerad 12:00, 10 jan 2019

Visserligen har fyra nyckelspelare försvunnit efter Bollstanäs SK:s succéår, men flera tongivande BSK:are väljer även att stanna. Åtta spelare har nu skrivit på kontrakt med Bollstanäs SK.

På onsdagen blev det klart att två ordinarie spelare förlänger. Det rör sig om mittbacken, och lagkaptenen, Sabina Lundström och mittfältaren Maria Ljungdal. Den sistnämnde spelade merparten av matcherna 2018 från start och var ordinarie.

Sabina Lundström deltog i alla utom en match och gjorde hela nio mål i serien, trots att hon var back. Tillsammans med lillasystern Nicole bildade systrarna ett starkt mittbackspar 2018.

BSK trupp 2019

Malin Elsilä Engdahl

Nicole Lundström

Isabelle Navrén

Wilma Engstrand

Tilda Rocklind

Ina Burström

Maria Ljungdahl

Sabina Lundström

Hej!

Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter.

Håll dig till saken. Håll god ton. Du ansvarar själv för att ditt inlägg inte bryter mot svensk lag.

Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Calle Åsell klubblös – utesluter inte Väsbycomeback

Sport VIK-produkt blir free agent Calle Åsell är klubblös efter två år i IK Pantern. Målet med nästa säsong blir att kunna fortsätta leva på hockeyn, men 25-åringen är även öppen för en comeback till moderklubben.torsdag 21/3 13:00