Tvåvägsforward presenterad av Väsby – 18 spelare nu klara

Det fjärde nyförvärvet är nu på plats i Väsby. Det rör sig om forwarden Markus Nygren, 22, som närmast kommer från Halmstad.

  • Publicerad 14:50, 12 apr 2019

Sedan tidigare har Väsby värvat in tre spelare till a-laget och på fredagen stod det klart att ett fjärde nyförvärv är klar för klubben. Efter tre säsonger ute i landet vänder Markus Nygren tillbaka till Stockholm – och valet föll då på Väsby IK.

– Jag har hört mycket gott om klubben och vet en del spelare som varit här tidigare, säger han i en intervju med klubben där han även beskriver sig som en tvåvägsspelare.

Markus, 22, fick sin fostran i Huddinge och Djurgården och spelade faktiskt en match för Väsby 2014/15.

Kommer senast från Halmstad

De tre senaste säsongerna har forwarden spelat i Borlänge och kommer senast från Halmstad som var ett bottenlag i hockeyettan södra 2018/19.

– Markus är en rapp och avig högerfattad forward med ett bra skott. Han har en bra säsong i ryggen där han haft en stor roll i Halmstad. Vi ser en stor uppsida i Markus offensiva spel och han kommer passa väldigt väl i vårt sätt att spela hockey, säger sportchef Tärnström till hemsidan.

18 spelare är klara för spel i den grönvita tröjan 2019/20.

Viktig backkugge fortsätter i Väsby – "Ovärderligt viktig"

Sport "Känns otroligt skönt och en lättnad" Här kommer ett glädjebesked inför påskhelgen. Oliver Horrsell, Väsbys bästa back 2018/19, är klar för en fortsättning.torsdag 18/4 14:20

Två sena värvningar ansluter till BSK

Sport Duo gör comeback i damlaget Bollstanäs damlag får in nödvändig förstärkning strax efter säsongsstarten. Två hemvändare är nu klara för en comeback och därmed breddas den tidigare tunna truppen något.torsdag 18/4 14:00