Tvåvägsforward presenterad av Väsby – 18 spelare nu klara

Det fjärde nyförvärvet är nu på plats i Väsby. Det rör sig om forwarden Markus Nygren, 22, som närmast kommer från Halmstad.

  • Publicerad 14:50, 12 apr 2019

Sedan tidigare har Väsby värvat in tre spelare till a-laget och på fredagen stod det klart att ett fjärde nyförvärv är klar för klubben. Efter tre säsonger ute i landet vänder Markus Nygren tillbaka till Stockholm – och valet föll då på Väsby IK.

– Jag har hört mycket gott om klubben och vet en del spelare som varit här tidigare, säger han i en intervju med klubben där han även beskriver sig som en tvåvägsspelare.

Markus, 22, fick sin fostran i Huddinge och Djurgården och spelade faktiskt en match för Väsby 2014/15.

Kommer senast från Halmstad

De tre senaste säsongerna har forwarden spelat i Borlänge och kommer senast från Halmstad som var ett bottenlag i hockeyettan södra 2018/19.

– Markus är en rapp och avig högerfattad forward med ett bra skott. Han har en bra säsong i ryggen där han haft en stor roll i Halmstad. Vi ser en stor uppsida i Markus offensiva spel och han kommer passa väldigt väl i vårt sätt att spela hockey, säger sportchef Tärnström till hemsidan.

18 spelare är klara för spel i den grönvita tröjan 2019/20.

Fler nyheter i Vi i Väsby

Bensinmack i Väsby utsatt för inbrott

Nyheter Använde någon form av såg för att bryta upp dörr En bensinmack i Upplands Väsby utsattes natten till måndagen för ett inbrott. Det är dock oklart om gärningspersonerna fick med sig något byte.måndag 24/6 13:09

Nu stängs getingmidjan – så påverkas du

Nyheter ✔Största avstängningen någonsin ✔Ökad trängsel ✔Det här gäller ✔Stopp på röda och gröna linjen framöver Tågspåren mellan Stockholm Central och Stockholms södra stängs av i åtta veckor nu i sommar. Så här planerar SJ, Trafikverket och MTR att lösa trafiken under avstängningen.söndag 23/6 9:30
Stockholm Direkt