Redo. Elias Sjögren, Amelia Gunnarsson, Isak Edwardsson och ledarna Martin Abramson Tommy Bergkvist. Foto: Ängby SK

Västerort redo för mini-EM i bordtennis

Imorgon torsdag åker svenska landslaget med spelare födda 2006 eller senare till Frankrike för Euro Mini Champs i bordtennis. Med i truppen finns hela tre spelare från Ängby sportklubb.

  • Publicerad 11:59, 22 aug 2018

I helgen går Euro Mini Champs i bordtennis av stapeln i Frankrike för spelare födda 2006 eller senare. Svenska bordtennisförbundet har plockat ut 12-åriga Elias Sjögren, Isak Edwardsson och Amelia Gunnarsson från Ängby sportklubb för att representera Sverige.

– Vad jag vet är det första gången vi är med och definitivt med hela tre spelare. Vi har kämpat hårt, säger tränaren Martin Abramson Lazo.

Totalt åker tio spelare från Sverige för att vara med i tävlingen.

– Nytt för i år är att stornationerna Japan och USA inbjudna så det kommer att bli tufft men vi har laddat upp med träningar hela sommaren, säger Martin Abramson Lazo.

Stockholmarna älskar SL mer än någonsin

Nyheter ✓Färsk rapport ✓Så säger resenärerna ✓Proffessor: "Kommer vara fortsatta problem, mer än idag" Trots alla upprepade haverier, överfulla tunnel­bane­vagnar och inställda pendeltåg så är stockholmare nöjdare än någonsin med SL. Hur är det möjligt?lördag 20/4 9:00

Vi är Västerort