Redo. Elias Sjögren, Amelia Gunnarsson, Isak Edwardsson och ledarna Martin Abramson Tommy Bergkvist. Foto: Ängby SK

Västerort redo för mini-EM i bordtennis

Imorgon torsdag åker svenska landslaget med spelare födda 2006 eller senare till Frankrike för Euro Mini Champs i bordtennis. Med i truppen finns hela tre spelare från Ängby sportklubb.

  • Publicerad 11:59, 22 aug 2018

I helgen går Euro Mini Champs i bordtennis av stapeln i Frankrike för spelare födda 2006 eller senare. Svenska bordtennisförbundet har plockat ut 12-åriga Elias Sjögren, Isak Edwardsson och Amelia Gunnarsson från Ängby sportklubb för att representera Sverige.

– Vad jag vet är det första gången vi är med och definitivt med hela tre spelare. Vi har kämpat hårt, säger tränaren Martin Abramson Lazo.

Totalt åker tio spelare från Sverige för att vara med i tävlingen.

– Nytt för i år är att stornationerna Japan och USA inbjudna så det kommer att bli tufft men vi har laddat upp med träningar hela sommaren, säger Martin Abramson Lazo.

JUST NU: Stockholm får inte vinter-OS 2026

Nyheter Besked från IOK Idag kom beskedet från IOK vilka som får arrangera vinter-OS och Paralympics 2026.måndag 24/6 18:08

Person hittad död i bostad i Hässelby

Nyheter Polisen: Gör teknisk undersökning just nu En person har nu på eftermiddagen hittats död i en bostad i Hässelby. Polisen har inlett en förundersökning om mord.måndag 24/6 17:05

Vi är Västerort

Stockholm Direkt