Redo. Elias Sjögren, Amelia Gunnarsson, Isak Edwardsson och ledarna Martin Abramson Tommy Bergkvist. Foto: Ängby SK

Västerort redo för mini-EM i bordtennis

Imorgon torsdag åker svenska landslaget med spelare födda 2006 eller senare till Frankrike för Euro Mini Champs i bordtennis. Med i truppen finns hela tre spelare från Ängby sportklubb.

  • Publicerad 11:59, 22 aug 2018

I helgen går Euro Mini Champs i bordtennis av stapeln i Frankrike för spelare födda 2006 eller senare. Svenska bordtennisförbundet har plockat ut 12-åriga Elias Sjögren, Isak Edwardsson och Amelia Gunnarsson från Ängby sportklubb för att representera Sverige.

– Vad jag vet är det första gången vi är med och definitivt med hela tre spelare. Vi har kämpat hårt, säger tränaren Martin Abramson Lazo.

Totalt åker tio spelare från Sverige för att vara med i tävlingen.

– Nytt för i år är att stornationerna Japan och USA inbjudna så det kommer att bli tufft men vi har laddat upp med träningar hela sommaren, säger Martin Abramson Lazo.

Skolans sandlåda används som toalett

Nyheter Efter nattliga besöken – skolgård stängdes av Det har varit ett återkommande problem att övernattande på Gustav Vasa skolas skolgård har använt sandlådan som toalett. De senaste veckorna har det eskalerat och delar av gården har varit avstängd.måndag 17/2 17:03

700 bostäder kan byggas i Riddersvik

Nyheter Senaste planen ute på granskning Förslaget för de nya bostäderna i Riddersvik är nu ute på granskning, och flera förändringar har skett sedan fjol. Bland annat har staden slagit fast att projektet kommer bestå av 700 nya bostäder,...måndag 17/2 16:53

Vi är Västerort

    Stockholm Direkt