Foto: Anders Ekström

Viktig backkugge fortsätter i Väsby – "Ovärderligt viktig"

Här kommer ett glädjebesked inför påskhelgen. Oliver Horrsell, Väsbys bästa back 2018/19, är klar för en fortsättning.

  • Publicerad 14:20, 18 apr 2019

Det känns otroligt skönt och en lättnad att vi får ha "Horrsa" kvar ett år till.

Förra veckan meddelades det att kuggen Fredrik Falk inte blir kvar i Väsby IK 2019/20 och hans ersättare blev Alexander Glimtoft från Vännäs.

Och nu kommer nästa besked kring vinterns backbesättning.

Efter fyra förlängningar i de bakre regionerna står det på skärtorsdagen klart att det är en kvintett backar klara för 2019/20. Idag meddelade Väsby Hockey att att Oliver Horrsell, 21, blir kvar i klubben.

– Det känns otroligt skönt och en lättnad att vi får ha "Horrsa" kvar ett år till. Han är en av de absolut bästa backarna Väsby haft under mina år både som spelare och ledare. Ovärderligt viktig pusselbit, skriver sportchefen Tom Tärnström i ett sms till Vi i Väsby.

Den 170 centimeter långa Uppsalasonen var kanske den bästa VIK-backen i vintras och visade flera gånger prov på sin spelförståelse och många kloka beslut i egen zon.

20 spelare är nu klara för 2019/20.

Guldhjälte startar fond i Väsby Hockey

Sport Patric Hörnqvist ger tillbaka till klubben där karriären tog fart Patric Hörnqvist – en av svensk ishockeys mest guldprydda – gästade i veckan Väsby Hockeys uppstartscamp. Samtidigt presenterade han och klubben en gemensam Stipendiefond.fredag 16/8 16:05

Nu drar höstens vuxenvandringar i gång i Väsby

Nyheter För ett tryggare Väsby och polisen är "på tårna" Under sommaren har grannkommunen Sollentuna haft problem med ett flertal mopedrån. Väsby har varit mer förskonat, men polis och vuxenvandringsgruppen För ett tryggare Väsby är ändå "på tårna".fredag 16/8 9:47
Stockholm Direkt