Foto: Anders Ekström

Viktig backkugge fortsätter i Väsby – "Ovärderligt viktig"

Här kommer ett glädjebesked inför påskhelgen. Oliver Horrsell, Väsbys bästa back 2018/19, är klar för en fortsättning.

  • Publicerad 14:20, 18 apr 2019

Det känns otroligt skönt och en lättnad att vi får ha "Horrsa" kvar ett år till.

Förra veckan meddelades det att kuggen Fredrik Falk inte blir kvar i Väsby IK 2019/20 och hans ersättare blev Alexander Glimtoft från Vännäs.

Och nu kommer nästa besked kring vinterns backbesättning.

Efter fyra förlängningar i de bakre regionerna står det på skärtorsdagen klart att det är en kvintett backar klara för 2019/20. Idag meddelade Väsby Hockey att att Oliver Horrsell, 21, blir kvar i klubben.

– Det känns otroligt skönt och en lättnad att vi får ha "Horrsa" kvar ett år till. Han är en av de absolut bästa backarna Väsby haft under mina år både som spelare och ledare. Ovärderligt viktig pusselbit, skriver sportchefen Tom Tärnström i ett sms till Vi i Väsby.

Den 170 centimeter långa Uppsalasonen var kanske den bästa VIK-backen i vintras och visade flera gånger prov på sin spelförståelse och många kloka beslut i egen zon.

20 spelare är nu klara för 2019/20.

Fler nyheter i Vi i Väsby

Byggherrar klara för Väsby Entré

Nyheter Men Väsbys Bästa fortsatt kritiskt till projektet Nu har merparten av byggherrarna i Väsby Entré fått sina markanvisningsavtal godkända av kommunen. Men detaljplanen är ännu inte godkänd. Och Väsbys Bästa är kritiskt till projektet, som man menar...fredag 24/5 6:15

Kommunen bryter löfte om bastu

Nyheter Gåva till Finlands hundraårsjubileum dras tillbaka När Finland fyllde hundra år 2017 lovade kommunen att bygga en bastu vid Kairobadet. Men pengarna drogs tillbaka och nu bryts löftet till Väsbys 4 000 sverigefinländare.torsdag 23/5 16:13
Stockholm Direkt