Stina Svensson

Jag gillar att springa. Helst långt. Löpning, och även simning eftersom jag håller på med swimrun, tar ganska stor del av mitt liv, men jag brukar få plats med ett roligt jobb och en hel del böcker,...

Skolstart

  • Publicerad 15:56, 9 jan 2017
  • Vill du mig något? Skicka gärna ett mejl.

Det här är ett blogginlägg på StockholmDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens.

Första dagen på jobbet efter två veckors julledighet. För första gången sedan förra sommaren känns det faktiskt som det ska. Spänd av förväntan. Redo att hoppa in i vardag och rutiner igen. Frysen avfrostad. Bokhyllan dammad.

Har glidit runt i träningskläder nästan hela julen. Åhh vad jag gillar det! Och lika mycket gillar jag att, likt vid skolstart, ha extra fina och helst nya kläder på mig första dagen på jobbet. Ta världen med storm.

Vem vet vad som väntar? Någon av kollegorna som gjort helrenovering? Några som jobbat över julen och fixat nya coola features i mjukvara? Några nya spännande artiklar att plöja? Givetvis ett berg av saker att hugga tag i men det känns ok. Jag är redo för det.

Och likt inför skolstart har jag knappt sovit i natt utan mest bara funderat på om jag packat väskan, lagt fram kläder, vad jag ska äta till frukost, om jag kommer klara snabbanans starttider på morgonpasset med SK Neptun, om jag kommer få ont i höften när jag springer till Eriksdalsbadet, hur det ska gå att installera windows 10 på datorn (kom jag ihåg att göra back up på allt viktigt innan jul?!?) osv. Det kanske blir kraschlandning direkt m a o. Eller så blir det inte det. Vad som än händer kommer jag somna tidigt ikväll.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.