Annonsera hos oss!

Vi når hela Stockholm

Tidningen Farsta/Sköndal är snabbast på lokala nyheter i Farsta och Sköndal. Vi har ungefär 8 500 besök i veckan på våra digitala plattformar och med en upplaga på över 27 000 ex når du en bred, aktiv publik. Läsarna får tidningen direkt hem i brevlådan inför och under helgen, då vi vet att de har tid. I och med våra nya digitala lösningar som vi lanserade i början av 2015 har vi ökat den lokala räckvidden, förbättrat Actionvärdena och erbjuder våra kunder en ännu bättre ROI.
Vi ger våra läsare koll på vad som händer i deras kvarter, berättar om nya trender och skapar en mötesplats där invånare, beslutsfattare och debattörer kan mötas. Tidningen Farsta/Sköndal är en stark, tongivande röst som är med och driver utvecklingen av området framåt.
Vi tror att våra läsare bor där de gör för att de vill bo just där. Därför präglas DirektPress tidningar av en varm kärlek till våra gemensamma kvarter. För oss är det grunden till våra tre värdeord: Lokalast, kunnigast och vassast.

 

Vill du annonsera eller har du några frågor om annonsering i Tidningen Farsta Sköndal? Kontakta vår säljare Emil Fagerlund. 

Ring:  073-567 61 64

Mejla: emil.fagerlund@direktpress.se

Information om annonser i tidningarna:

I Tidningen Farsta Sköndal och övriga tidningar i Stockholm 

Information om annonser online:

I Tidningen Farsta Sköndal
I Söderort
I hela Stockholm

Direktpress

Tidningen Farsta Sköndal ingår i DirektPress-gruppen. Mer information om DirektPress hittar du här.

SprintAd Medienätverk 

Med vårt säljbolag SprintAd kan du boka regionala och rikstäckande annonskampanjer. Läs mer om SprintAd här.