Annonsera hos oss!

Tidningen Liljeholmen/Älvsjö är snabbast på lokala nyheter i Liljeholmen och Älvsjö. Med en upplaga på 53 000 ex når du en bred, aktiv publik. Vi har dessutom ungefär 6 200 besök i veckan på våra digitala plattformar. Läsarna får tidningen direkt hem i brevlådan inför och under helgen, då vi vet att de har tid. I och med våra nya digitala lösningar som vi lanserade i början av 2015 har vi ökat den lokala räckvidden, förbättrat Actionvärdena och erbjuder våra kunder en ännu bättre ROI.
Vi ger våra läsare koll på vad som händer i deras kvarter, berättar om nya trender och skapar en mötesplats där invånare, beslutsfattare och debattörer kan mötas. Tidningen Liljeholmen/Älvsjö är en stark, tongivande röst som är med och driver utvecklingen av området framåt.
Vi tror att våra läsare bor där de gör för att de vill bo just där. Därför präglas alla DirektPress tidningar av en varm kärlek till våra gemensamma kvarter. För oss är det grunden till våra tre värdeord: Lokalast, kunnigast och vassast.
 

Vill du annonsera eller har du några frågor om annonsering i Tidningen Liljeholmen Älvsjö? Kontakta vår säljare Niklas Öfverström. 

Ring:  073-600 6905

Mejla:  niklas.ofverstrom@direktpress.se

Information om annonser i tidningarna:

I Tidningen Liljeholmen Älvsjö och övriga tidningar i Stockholm 

Information om annonser online:

I Tidningen Liljeholmen Älvsjö
I Söderort
I hela Stockholm

Information om privatannonser:

Här kan du som privatperson annonsera 

Direktpress

Tidningen Liljeholmen Älvsjö ingår i DirektPress-gruppen. Mer information om DirektPress hittar du här.

SprintAd Medienätverk 

Med vårt säljbolag SprintAd kan du boka regionala och rikstäckande annonskampanjer. Läs mer om SprintAd här.