Om oss

I januari och februari 2015 gjorde DirektPress en kraftig expansion i Stockholmsområdet och startade 13 nya tidningar. Vallentuna Nyheter är en av dem!

Vallentuna Nyheter är en gratis hushållsdistribuerad lokaltidning som varje lördag delas ut till alla hushåll i Vallentuna kommun. Tidningen finns också i tidningsställ, i butiker, gallerior och på caféer i området. (Här kan du hitta tidningsställen i Vallentuna!)   Den totala upplagan är 14 400 exemplar.

Tidningen har ett tydligt fokus på lokala nyheter. Redaktionen bevakar Vallentunas politiker och tjänstemän, har koll på människor, trender och snackisar i kommunen och publicerar lokala insändare varje vecka. På webben och i din mobil finns vi som Vallentunanyheter.se. Här hittar du lokala nyheter varje dag.

Vallentuna Nyheter är en del av DirektPress-gruppen som ger ut 39 lokala gratistidningar i Sverige med en samlad upplaga på över 1,2 miljoner exemplar. I Stockholmsområdet har DirektPress 29 tidningar med en samlad upplaga på 850 000 exemplar.  

På Stockholmdirekt.se samlar DirektPress lokala nyheter från alla sin redaktioner i Stockholmsområdet. 

Stockholm Direkt